Ken je klant

Wij rekenen zowel werkgevers als werknemers tot onze doelgroep, niet alleen omdat beide arbeidsjuridische ondersteuning nodig hebben. 

Wij geloven namelijk dat het voor de beste resultaten belangrijk is de positie en de belangen van andere belanghebbenden te kennen. Door beide doelgroepen te bedienen houden we voeling met de praktijk van zowel werkgevers als werknemers. Al onze medewerkers hebben hier al ruime ervaring mee, maar houden dat graag zo.

Persoonlijk contact, niet alleeen via internet of de telefoon, vinden wij een belangrijke waarde in onze dienstverlening. Wij beperken ons werkgebied daarom vooral tot Noord-Nederland. We zitten op 3 locaties in Groningen, Assen en Leeuwarden, altijd dicht bij u in de buurt. Natuurlijk bent u welkom bij ons op kantoor, maar we komen ook graag bij u langs. Dit heeft zelfs nogal eens onze voorkeur omdat de eigen omgeving in penibele kwesties vaak beter voelt en het bovendien bijdraagt aan het kennen en begrijpen van de (situatie van de) de klant/cliënt.

Ambtenaren

Ook werkgevers en werknemers in de overheids- en daaraan gerelateerde sectoren die te maken hebben met ambtenarenrecht bedienen we. Denk aan Provincies, Gemeenten, ZBO's, Openbaar Onderwijs en Welzijnsinstellingen. De in deze sectoren van toepassing zijnde regelgeving wijkt nogal af van het gewone arbeidsrecht, (soorten van) organisaties hebben eigen regelingen en ingeval van procedures komt (na eventuele bezwaarprocedures) in beroep een bestuursrechter in beeld. Dit vereist specifieke kennis en ervaring.

Deel deze pagina