ons inschakelen levert u verschillende voordelen op:

 • Eerste advies is gratis
  (via telefoon of mail; eventueel reeds verstrekte informatie en documenten nemen we mee in ons eerste advies; maximale tijdbesteding is een half uur. Zodra we kosten in rekening moeten brengen zullen we dit vooraf aangeven)
 • Vergelijkbare kennis en ervaring als in arbeidsrecht gespecialiseerde advocaten, maar een stuk goedkoper 
  (voor arbeids= en bestuursrecht geldt geen verplichte procesvertegenwoordiging, een advoacaat inhuren is niet nodig. Veel advocaten zijn bovendien niet gespecialiseerd en doen arbeidsrecht er "even bij"; vraag hiernaar!)
 • Naast juridische ondersteuning bieden we ook mediation
  (zie mediation. Daarnaast werken we nauw samen met andere specialisten die soms nodig zijn om een kwestie goed aan te pakken. Zie bij partners)
 • Veel lagere tarieven€ 160 per uurvoor particulieren ook nog incl. BTW 
  (algemene advocaten rekenen al snel boven de € 200 per uur exclusief BTW, de gespecialiseerde nog meer. Ook nog eens exclusief zgn. bureaukosten, deze brengen wij niet in rekening (zie tarieven)
 • Wij kijken verder dan alleen de juridische aspecten 
  (juridische oplossingen zijn vaak niet de beste oplossingen. Persoonlijke, organisatorische, sociale en financiële aspecten bijvoorbeeld zijn meestal belangrijker. Door onze ervaring en achtergrond zijn we (anders dan advocaten, vakbonden en rechtsbijstandverzekeraars) gewend anders te kijken.
 • Wij zijn ook thuis in Sociale verzekeringen, personeelsmanagement, Arbo en verzuimproblematiek 
  (het gaat vaak over meer dan arbeidsrecht. Onze kennis en ervaring op deze gebieden, die advocaten meestal niet hebben, is een groot voordeel)
 • Aantrekkelijke abonnementen voor werkgevers en organisaties (zie tarieven)
 • Persoonlijke aandacht is voor ons een speerpunt 
  (reden waarom we alleen werken in Noord-Nederland: dus altijd dicht in de buurt) 
 • Meer tevredenheid 
  (veel klanten komen bij ons omdat ze ontevreden zijn over de advocaat, rechtsbijstandverzekeraars, brancheorganisatie of vakbond, bijv. vanwege de fysieke afstand (de behandelaar krijg je zelden te zien), de kwaliteit van de ingezette medewerker ("jongste bediende" omdat dit goedkoper is), gebrek aan aandacht en kennis van uw situatie) 
 • Soms is vergoeding vanuit Rechtsbijstandsverzekering mogelijk, wij weten wanneer, hoe ze werken en maken goede afspraken 
  (u in geval van procedures mag u in principe zelf kiezen wie uw gemachtigde wordt. Regelt u dit via de verzekeraar zelf, dan betreft het vaak de goedkopere krachten van advocatenkantoren waar krappe contracten mee zijn gesloten. Bovendien is externe bijstand vaak gebudgetteerd en dat is snel op met die hoge advocaatkosten. U heeft recht op vrije keus en mag ook voor ons kiezen)

Deel deze pagina